Specializime

Specializime

FASHION desinger
Në këtë fushë ne krijojmë ide të reja që do të ndikojnë në tendencat e së ardhmes, duke u përqëndruar ekskluzivisht në ndikimin vizual të veshjes dhe në karakteristikat funksionale.Për nje te ardhme te bukur dhe mbi të gjitha të bazuar mbi riciklimin e gjithckaje pa ndotur ambjentin ku jetojmë dhe pa cënuar klimën.Ne jemi gjithmonë nje hap perpara.Ne jemi në brëndësi të gjithë evolucionit te tekstilit duke qenë që jeni në bashkëpunim me shumë bisnese që aktiviteti i tyre primar është “TEKSTILI”