Rreth Nesh

VIZIONI

Ai gjithmonë propozon një afrim strategjike, me integrimin e metodave dhe hapësirave për të aktivizuar dhe përsosur proceset delikate të komunikimit të kompanive dhe institucioneve.Misioni përcakton rolin e biznesit, pra të gjitha këto veprimet e nevojshme për të arritur vizionin.
POR ÇFARË NDRYSHIMI KA NGA VIZIONI?
Të mbështesim kompanitë dhe territoret duke ofruar shërbime dhe zgjidhje për krijimin e vlerës dhe realizimin e rritjes së qëndrueshme ”
Roli në ndryshim i menaxhimit dhe llogaritarit tradicional të bankës, shihni këto dy segmente që kërkojnë ekspertizë dhe përmbajtje këshilluese të biznesit.


STRATEGJIA DHE është çelësi.

  • Me shume se 20 vite eksperience
  • Me shume se 200 mije kliente te kenaqur dhe projekte te perfunduara
  • 30 dege rreth botes